Alles heeft een reden…

Dat dingen niet zonder reden gebeuren werd ons onlangs duidelijk. De broodbezorger verloor de controle over zijn auto en ramde het toegangshek bij Goeie Hoop eruit. Niet leuk. Zeker niet omdat een toegangshek veiligheid garandeerd. Maar….. er werd ons wel iets duidelijk. Er gebeurde iets in het hart van een 5-jarig meisje wat sinds haar 2e jaar bij Goeie Hoop woont. Er kwamen bij haar ongekende emoties los bij het zien van het geopende hek. Alsof er een deur openging… Ze was onhoudbaar en ontroostbaar. Ze wilde weglopen naar haar moeder die helaas niet voor haar kan zorgen maar haar wel steeds bezoekt. En laten we nu precies voor volgende week een afspraak hebben staan met haar (eventuele) nieuwe pleegmoeder, die in de buurt van haar moeder woont! Alsof God ons laat weten; het is goed, laat haar gaan, Ik ben erbij…