‘Rising from the ash…’

Rising from the ash…’
Ze werd gevonden op de vuilnishoop. Ongeneeslijk ziek, ondervoed en verwaarloosd. Voor haar zusje kwam de hulp te laat maar M. overleefde. Als een verlept bloempje werd ze bij ons gebracht. Doffe ogen, doffe haren, totaal apatisch en zwak, erg zwak. Goede voeding, medicijnen, supplementen, spraaktherapie, ontwikkelingstherapie, aandacht en liefde deden wonderen. We zagen haar opbloeien. Maar het grootste Wonder was dat God de harten aan de andere kant van de wereld opende en M. in een gezin ‘geboren’ liet worden waar ze iedere dag de warme koestering ontvangt die haar, ondanks haar blijvende kwetsbaarheid, gemaakt heeft tot wie ze nu is; een stralend, liefdevol, behulpzaam dochtertje en zusje. Geen leerachterstand meer, geen ‘dofheid’, geen apathie……

Dankie Vader! U liefde is awesome groot, so oneindig….groot!

(uit dankbaarheid delen haar adoptieouders dit verhaal van Hoop en Gods reddende Liefde)